Managed hosting door True

HP sleept grote klus binnen bij Deutsche Bank

 

HP en Deutsche Bank hebben een tienjarige overeenkomst gesloten. Het contract met een waarde van enkele miljarden dollars omvat de modernisering van de wereldwijde ict-omgeving van de bank. Deutsche Bank wil de kosten voor de ict-infrastructuur fors verminderen. HP is geselecteerd om die opdracht uit te voeren.

De overeenkomst heeft hoofdzakelijk betrekking op de ict-infrastructuur binnen de bank. Onder de dienstverlening valt de levering van on-demand datacenter-, storage-, platform- en hosting-diensten. De ict-architectuur, applicatie-ontwikkeling en informatiebeveiliging houdt de bank in eigen hand.

'Als onderdeel van een breder ict-transformatieprogramma zal Deutsche Bank de ict -toepassingen upgraden, het aantal verminderen en ze verplaatsen naar het HP-platform', meldt de ict-leverancier in een bericht over de deal.

'Daarnaast zullen ze de eigen processen versterken om de operationele activiteiten te voorzien van de technische support', aldus HP. Meg Whitman, ceo van HP, licht toe dat de ict-leverancier zijn Helion-cloudplatform speciaal afstemt op de dienstverlening van de bank.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5234486). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×