APG trekt Accenture aan voor ICT-innovatie

Dit artikel delen:

Pensioenuitvoerder APG heeft Accenture aangetrokken als een van de ict-voorkeurspartners om de ict te verbeteren. De ict-dienstverlener zal APG ondersteunen bij het verder verbeteren van de digitale klantervaring, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van nieuwe digitale diensten en mobiele applicaties en websitevernieuwing. Tevens zal Accenture technologie- en business process management-diensten leveren om bedrijfsprocessen bij het pensioenbedrijf te verbeteren. Beide bedrijven hebben hiervoor een meerjarenovereenkomst gesloten.

In verband met de samenwerking met APG opent Accenture een zogeheten 'delivery center' op de Smart Services Campus in Heerlen. Deze campus is een initiatief van de Universiteit Maastricht, de provincie Limburg en APG en heeft tot doel om door de ontwikkeling van ‘slimme’ producten en diensten ondernemerschap, onderzoek, onderwijs en werkgelegenheid in Zuid-Nederland te stimuleren.

Naast de opening van dit bedrijfsonderdeel neemt Accenture op de campus deel aan onderzoeks- en ontwikkelprojecten en incubator-programma’s.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij APG

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-04T09:50:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.