Drechtsteden kiezen na fraude weer Comparex

Dit artikel delen:

Het gemeentelijke ict-samenwerkingsverband Drechtsteden heeft zijn raamovereenkomst met leverancier van softwarelicenties Comparex met één jaar verlengd. Die verlenging is opvallend omdat in 2014 een ict-inkoper van de gemeenten en twee medewerkers van Comparex zichzelf verrijkten door hogere bedragen te vragen voor VMware-licenties en dat geld in eigen zak staken.

Comparex betaalde de te veel in rekening gebrachte licenties terug aan de gemeenten. De softwarelicentiespecialist laat weten dat het vertrouwen in de samenwerking tussen de gemeente en de licentiespecialist inmiddels volledig hersteld is.

De verlengde overeenkomst heeft betrekking op de gehele softwareportefeuille van de Drechtsteden. In de raamovereenkomst was een optie opgenomen om het contract een jaar te verlengen.

Het ict-samenwerkingsverband Drechtsteden bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht kwam twee jaar geleden een samenwerking overeen waarbij Comparex verantwoordelijk werd voor de levering van standaard software aan de gehele gemeentelijke organisatie. 

Cloud computing

Comparex begeleidt de aanschaf van softwarelicenties. Het bedrijf helpt organisaties op het gebied van licentie-inkoop en beheer en diensten rondom cloud computing, security- en identiteitsbeheer en business analytics.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-04T16:05:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.