Fred Voccola is nieuwe topman Kaseya

Voorganger Gupta verkozen tot voorzitter RvB

Dit artikel delen:

Fred Voccola

Kaseya, leverancier van it-systeembeheersoftware, heeft Fred Voccola tot algemeen directeur benoemd. Zijn voorganger Yogesh Gupta is gekozen als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur (RvB). It-veteraan Voccola komt van Yodle. Daar gaf hij leiding aan de divisie die ict-oplossingen levert aan het midden- en kleinbedrijf (mkb). Daarvoor bekleedde hij diverse posities, waaronder bij BMC. Voccola is ervaren in het laten groeien en daarna verkopen van it-bedrijven.

Voor zijn tijd bij Yodle was Voccola de baas van Nolio, een DevOps SaaS-bedrijf, dat hij verkocht aan Computer Associates. Vóór Nolio was hij medeoprichter van Trust Technology Corp, dat werd verkocht aan FGI Global.

Vóór Trust Technology Corp was Voccola medeoprichter en operationeel directeur van Identify Software dat door BMC Software werd overgenomen. Bij deze leverancier van it-servicemanagementsoftware was hij een tijdlang de baas over de wereldwijde verkoop- en service-divisie. Tot de andere bedrijven waar Voccola werkzaam was, behoren Intira en Prism Solutions.

Onder leiding van Yogesh Gupta (ex-CA) heeft Kaseya de afgelopen twee jaar een ingrijpende verandering doorgemaakt. Met het kapitaal van de ingestapte investeringsmaatschappij Insight Venture Partners doet Kaseya een gooi naar de nummer één-positie als leverancier van it-beheermanagementsoftware in het mkb.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-09T10:52:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.