Microsoft ronselt op Black Hat Conference

Dit artikel delen:

Microsoft heeft wervingsfolders uitgedeeld op een clubfeestje volgend op de Black Hat Conference die vorige week plaatsvond in Amsterdam.

Drie medewerkers van de softwaregigant deelden de folders uit op het hackers-feest, dat alleen op uitnodiging was te bezoeken. Het wervingsmateriaal riep op te helpen Microsofts software te verbeteren voordat het de deur uitgaat en daarmee miljoenen mensen te helpen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Blijkbaar ziet Microsoft zelf ook geen mogelijkheden meer om de spullenboel eindelijk eens goed voor elkaar te maken en roepen dus de hulp in van hackers om hun producten beter te maken. Wat mij betreft geeft MS zo aan dat zij het zelf niet weten en dat hun producten niet veilig zijn. Als dit wel zo zou zijn zouden ze toch nooit mensen gaan werven op een hackers bijeenkomst.
Wat mij betreft een extra reden om iedereen aan te sporen MS links te laten liggen en over te stappen naar andere omgevingen. Zeker vandaag de dag zijn er voldoende alternatieven, Linux, Novell, etc.. stuk voor stuk veiliger en beter dan Microsoft.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-04T10:24:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.