Centric gaat applicatiediensten Raynet gebruiken

Handen schudden

Ict-dienstverlener Centric en het Duitse Raynet werken samen in een strategisch partnerschap. Centric gebruikt voortaan Raynet RaySuite voor de dienstverlening rondom applicatiebeheer, applicatiepackaging en applicatievirtualisatie. In Nederland werkt Raynet samen met de distributeur PDS.

De packagingoplossingen van Raynet stelt Centric in staat efficiëntere diensten te leveren en zorgt voor een transparanter proces voor applicatiebeheer, aldus de automatiseerder. Door klanten actief te betrekken en deel te laten nemen aan het proces, verwacht Centric beter passende en flexibelere diensten te kunnen bieden voor applicatiemanagement.

Raynet bestaat vijftien jaar en heeft zich gespecialiseerd in applicatie-lifecyclemanagement. Het bedrijf, dat vanuit Paderborn opereert, levert producten en diensten op het gebied van licentiebeheer, software packaging, migraties, applicatiebeheer en maatwerkaanpassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-17T11:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.