Ventus stapt in MKB-markt via Archilogiq

Ict-dienstverlener Ventus Groep neemt een meerderheidsbelang in Archilogiq en benoemt een nieuwe directeur voor dat bedrijf. Martin Grasdijk en Edward Flink dragen de leiding over aan Frank van der Maaten. Hij is door Ventus aangewezen als algemeen directeur. Onder zijn leiding zal het bedrijf de doelstellingen als ict-partner voor het mkb voortzetten.

Door de overname breidt Ventus, dat vestigingen heeft in Rijswijk en Heerenveen en Lake Placid (VS), zijn activiteiten uit naar het midden- en kleinbedrijf (mkb). De dienstverlener was tot nu toe nog nauwelijks actief in die markt. 'Met de komst van ArchiLogiQ binnen de Ventus Groep krijgen we veel kennis in huis op het gebied van kantoorautomatisering en it-beheer', licht Flip Houtman, algemeen directeur van Ventus toe.

Hij is blij met de komst van Frank van der Maaten. 'Frank is met zijn Ventus-verleden en zijn ervaring als directeur bij onder andere ZXFactory en Capitar de ideale man om Archilogiq te leiden en de synergie te gaan creëren met de andere onderdelen van de Ventus Groep.' Martin Grasdijk en Edward Flink blijven verbonden aan Archilogiq.

10 tot 150 werkplekken

Archilogiq uit Nijkerk beheert de ict voor bedrijven met 10 tot 150 werkplekken. Het bedrijf bestaat ruim 17 jaar.

Ventus, opgericht in 1998, profileert zich als een onafhankelijke dienstverlener en kennisaanbieder op het gebied van management, realisatie en optimalisatie van ict. Het bedrijf adviseert, detacheert en realiseert projecten voor overheids- en non-profitorganisaties en internationaal opererende bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-21T11:58:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.