CSC rondt overname Fruition Partners af

Handen schudden

Ict-concern CSC heeft de aankoop van Fruition Partners afgerond. Dit is een Amerikaanse leverancier van ict-oplossingen voor servicemanagement dat gespecialiseerd is in de software van ServiceNow. Het bedrijf uit Chicago gaat verder onder de naam 'Fruition Partners, a CSC company'. Financiële details over de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Voor CSC betekent de overname een versterking van zijn aanbod van cloud-gebaseerde servicemanagement-oplossingen. Voor het concern was ServiceNow al een strategische partner. De kennis van de software van dit bedrijf wordt met de overname van Fruition Partners versterkt.

Naast Fruition Partners maakte CSC recent nog twee andere overnames bekend: het Britse Fixnetix, een leverancier van handels- en risicomamanagementsoftware op de kapitaalmarkt, en de Amerikaanse overheidsautomatiseerder SRA.

CSC voegt zijn overheidsdivisie in de VS samen met SRA tot een zelfstandig opererende, beursgenoteerde bedrijf. Bij dit CSC US Public Sector werken bijna negentienduizend man; de omzet is zo'n 5,5 miljard dollar. De afsplitsing van de Amerikaanse ict-tak van CSC werd afgelopen mei aangekondigd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-24T09:40:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.