Rekoop opent kantoor in Amsterdam

Dit artikel delen:
Start-up

De Britse aanbieder van software voor tijdregistratie heeft aan het Zuidplein in Amsterdam een kantoor geopend. Het bedrijf wil vanuit Nederland de markten in de Benelux, Duitsland en Scandinavië bereiken. Daarbij richt Rekoop zich met name op de juridische sector, al wordt de software ook gebruikt door andere tijdschrijvende sectoren. De Nederlander Juul Leijnse is benoemd tot verkoopdirecteur Europa.

Rekoop levert softwareoplossingen voor de verslaglegging van tijd, oftewel het passief 'vangen' van tijd. Niet alleen in relatie tot facturering, maar ook in verhouding tot andere aspecten van hedendaagse bedrijfsvoering, zoals kostprijs, marge en prijsstelling. De datasets worden vooral gebruikt door advocatenkantoren, maar Rekoop bedient ook andere dienstverlenende sectoren, zoals de accountancy, advisering, de ingenieurswereld en de ict.

Juul Leijnse is al verkoopdirecteur Europa aangesteld om te investeren in nieuwe markten, zoals Duitsland, Benelux en Scandinavië. Leijnse komt van BigHand, waar hij in een vergelijkbare functie verantwoordelijk was voor het onderhouden en verder uitbouwen van het juridische klantenbestand. BigHand is een Britse leverancier van kantoorautomatiseringsoplossingen voor de dienstverlenende markt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-05T11:35:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.