TCS helpt Vivat met ICT-vernieuwing

SNS Reaal

Juli 2014 werd SNS Reaal verzekeringen (foto) omgedoopt tot Vivat Verzekeringen.

De Indiase ict-dienstverlener Tata Consultancy Services (TCS) gaat Vivat Verzekeringen helpen met het verbeteren van de dienstverlening. Daarbij moeten bedrijfsprocessen efficiënter worden ingericht en wil het verzekeringsconcern door de inzet van digitale technologieën als mobiel, social, cloud en big data op andere manier gaan communiceren met klanten. Onder de Vivat-vlag vallen de dochterondernemingen Zwitserleven, Zelf, Route Mobiel, Reaal, Proteq, Proteq Dier & Zorg en Actiam.

Vivat Verzekeringen is vanaf 1 juli 2014 de nieuwe naam van Reaal, de verzekeringstak van bankconcern SNS Reaal. Op 26 juli 2015 werd het verzekeringsconcern verkocht aan de Chinese verzekeraar Anbang.

Verzekeraar Reaal sloot in juni 2014 all een vijfjarig contract met TCS voor de ontwikkeling en modernisering van de mainframeapplicaties. Deze samenwerking is nu uitgebreid met activiteiten op het gebied van de vernieuwing van de zakelijke processen, gericht op het bedienen op klanten op de Nederlandse levensverzekeringsmarkt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-21T11:58:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.