NetworkUnited en KFS gaan op in Vallei-ICT

Dit artikel delen:

NetworkUnited en KFS - twee ict-bedrijven uit Ede - gaan samen onder de naam Vallei-ICT. De fusie krijgt in de loop van 2016 zijn definitieve vorm wanneer Vallei-ICT in één pand kantoor gaat houden. In totaal werken er nu zes man, maar de nieuwe ict-dienstverlener uit de Gelderse Vallei verwacht door de aantrekkende vraag meer personeel nodig te hebben.

NetworkUnited en KFS werken voornamelijk voor klanten uit de regio rond Ede, zoals voor De Reehorst, St. Jude Medical, Sportservice Ede, Zwembad De Peppel en de OVD-Groep. Daarnaast bedienen zij ook landelijk opererende organisaties als het KNOV en Sportfondsen Nederland. Door de krachtenbundeling tot Vallei-ICT verwachten de twee bedrijven klanten beter te kunnen bedienen vanuit een bredere ict-expertise en verder te kunnen groeien.

KFS (Korevaar Field Services) is in 1995 opgericht door naamgever Henk Korevaar; NetworkUnited komt voort uit het bedrijf dat Arjan van der Mast in 2002 startte. Zij zijn samen met Ron Bruggeman de oprichters van Vallei-ICT.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-24T11:39:00.000Z Rik Sanders