IFS verbetert planningsoplossing met TomTom

Dit artikel delen:
Verbetering beter verbeteren

IFS, enterprise-software leverancier, introduceert met TomTom Traffic een verbetering voor IFS Mobile Workforce Management. De integratie van de TomTom Routing API verbetert IFS Enterprise Service Management-pakket. Er is een exactere schatting van de aankomsttijd waar gebruikers van kunnen profiteren.

IFS en TomTom introduceren een verbetering voor IFS Mobile Workforce Managent. TomTom vormde een geschikte partner voor IFS door het wereldwijde bereik en de omvang van zijn kaartendatabase. ‘De nieuwe en verbeterde versie van de workforce-planningsoplossing van IFS maakt optimaal gebruik van de geavanceerde kaarten en realtime verkeersinformatie van TomTom’, aldus Darren Cottage, vice president sales en marketing van TomTom Geospatial en Traffic.

Tome Bowe, industrieel directeur voor enterprise service management bij IFS, zegt: ‘Met de geïntegreerde database van TomTom bieden we nu een tool die geoptimaliseerde en betrouwbare reisinschattingen levert. Dit helpt onze klanten hun service te verbeteren en uiteindelijk de winstgevendheid te vergroten.’ De verbeterde versie maakt een exactere schatting van de aankomsttijd. Dit kan in de toekomst leiden tot besparingen op personeelskosten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-15T13:56:00.000Z Robin van Wees


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.