DHS Informatisering neemt Icturion over

Dit artikel delen:
Deal

De ict-dienstverleners DHS Informatisering uit Oss en Icturion uit Veghel hebben besloten om de krachten te bundelen. Icturion zal verder gaan onder de vlag van DHS. De overname is ingegeven vanuit de noodzaak om nieuwe diensten met toegevoegde waarde te ontwikkelen. DHS wil met hulp van Icturion ook ict als een service kunnen aanbieden aan klanten.

DHS is een ict-dienstverlener die meer dan dertig jaar aanwezig is in de Nederlandse ict-markt. Icturion is een relatief jonge speler die in 2008 is opgericht.

Volgens Hans Kocken, directeur DHS, betekent het overnemen van de activiteiten van Icturion een versterking van het dienstenportfolio. ‘Het leveren en ondersteunen van ict-voorzieningen gaat de komende jaren steeds meer gebaseerd worden op het concept van ‘ict as a service’. Het afnemen van ict-faciliteiten en diensten wordt daardoor een standaardvorm van dienstverlening, in plaats van het afnemen van producten. Door het leveren van ict als een service bieden wij onze relaties wat zij nodig hebben én wanneer zij dat nodig hebben.’

Paul de Jong, voormalig eigenaar Icturion: “Om te blijven groeien en onze dienstverlening uit te breiden heeft Icturion besloten om samen te gaan met DHS. Ons dienstenpakket wordt nu veelzijdiger met diensten zoals een eigen Nederlandse cloudpropositie, een uitgebreide 24x7 beheersorganisatie en een omvangrijker team van multidisciplinaire ict-adviseurs.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-16T09:53:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.