Atos opent nieuw hoofdkantoor in Amstelveen

Atos-baas Rob Pols en burgemeester Mirjam van ’t Veld van Amstelveen openden, in het gezelschap van een robot, het nieuwe kantoor.

Atos heeft officieel de deuren geopend van zijn nieuwe hoofdkantoor voor de Benelux en Scandinavië. Het kantoor van de ict-dienstverlener is gevestigd in Amstelveen aan de Burgemeester Rijnderslaan 30, in het oude KPMG-gebouw. Naast dat het kantoor is ingericht op het nieuwe werken beschikt het over een zogeheten Business Technology Innovation Center.

Mirjam van ’t Veld, burgemeester van Amstelveen, en Rob Pols, algemeen directeur van Atos in de Benelux en Scandinavië openden het pand officieel.    

Het Business Technology Innovation Center (BTIC) van Atos bestaat uit een interactieve omgeving waarin de beleving van nieuwe ideeën, de laatste innovaties en de uitdagingen in de wereld van morgen centraal staan, aldus het bedrijf.  Voorbeelden hiervan zijn big data analytics projecten, de mogelijkheden van Bull-supercomputers, augmented reality, cloud computing, de beveiligde smartphone als werkplek en digitale innovatieve toepassingen, zoals virtual reality en een compleet digitale winkelomgeving te zijn.

Het oorspronkelijke pand is gebouwd in 1991 en ontworpen door Alberts en Van Huut. Het nieuwe Atos-hoofdkantoor beslaat 9.000 m2 van de in totaal 45.000m2.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Typisch gedrag van grote deta........hmmm ik bedoel uitzendburos

Dit soort bedrijven hebben absoluut geen toegevoegde waarde voor de maatschappij.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-21T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.