ICT Automatisering wijzigt naam in ICT Group

Ict-bedrijf ICT Automatisering wordt omgedoopt in ICT Group. De naamswijziging werd beklonken tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA). Volgens de aandeelhouders en het bestuur sluit de nieuwe naam beter aan op het internationale karakter van het bedrijf.

Volgens de betrokkenen moet het onder de nieuwe naam ook eenvoudiger worden om nieuwe merken aan de bedrijfsnaam te koppelen.

Naast de stemming over de statutaire naamswijziging is tijdens die bijeenkomst ook besloten dat Deepak Luthra aanblijft als lid van de raad van commissarissen.

ICT Group levert embedded software voor onder meer de autoindustrie en de maakindustrie. De organisatie telt ongeveer 750 medewerkers.

Zorg

Eén van de groeimarkten van het bedrijf is de zorg. Eind 2015 maakte ICT Group bekend dat het op termijn BMA (Bureau Medische Automatisering) uit Houten volledig wil overnemen. 

De internationale groeistrategie loopt op dit moment vooral via Bulgarije. ICT Group sluit per 31 mei 2016 zijn Poolse vestiging. De nearshore-strategie loopt nu vooral via uitbreiding van de activiteiten van het Bulgaarse Strypes dat in 2014 werd overgenomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-11T16:06:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.