Qube ICT Solutions koopt Elbersen Automatisering

Deal handen schudden overname

Qube ICT Solutions uit Hoofddorp heeft Elbersen Automatisering overgenomen. De overname van het bedrijf uit Heemstede past in de groeistrategie van Qube. Naast het implementeren en beheren van softwareoplossingen wil het bedrijf ook groeien op het gebied van ict-infrastructuur en telefonie. Elbersen Automatisering is op dit vlak actief.

Qube ICT Solutions neemt de vier medewerkers en het klantenbestand van Elbersen Automatisering over. Oprichter Ron Elbersen gaat niet mee en richt zijn aandacht volledig op zijn andere bedrijf Teklab. Omdat Elbersen Automatisering net als Qube gebruikmaakt van Exact-software voor zijn administratie verwacht directeur Albert Kooijman een gemakkelijke integratie.

Directeur Kooijman heeft Qube 26 jaar geleden opgericht. Sinds januari 2013 is Arjan Slobbe medeaandeelhouder. Bij Qube werken na de overname zo’n vijfentwintig man. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-23T10:19:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.