CGI beheert IT Medisch Spectrum Twente

Dit artikel delen:

Medisch Spectrum Twente (MST) neemt it-dienstverlener CGI in de arm voor het technisch beheer van zijn werkplekomgeving en it-infrastructuurcomputerapparatuur. Daaronder valt ook het beheer van de iPads die alle patiënten ter beschikking krijgen. Beide organisaties tekenden daarvoor onlangs een tienjarige overeenkomst.

CGI is verantwoordelijk voor het beheer van de werkplekken, servers, het netwerk en de opslag- en backup-faciliteiten van MST. Hieronder valt ook het beheer van de iPads die alle patiënten ter beschikking krijgen. Daarmee kunnen zij de keuze van hun maaltijd doorgeven, televisie kijken, radio luisteren en internetten.

Ook verzorgt de ict-dienstverlener de beveiliging van de infrastructuur. Dat alles gebeurt lokaal vanuit het ziekenhuis in Enschede en op afstand vanuit het kantoor van CGI in Hoofddorp, maar ook offshore vanuit India. Deze opzet combineert continue ondersteuning met lokale aanwezigheid.

Voorspelbaar

CGI levert de toekomstvaste it-infrastructuur tegen voorspelbare kosten. Doorslaggevend bij de keuze van MST voor het Canadese ict-concern zijn de wereldwijde expertise van de dienstverlener en de ervaring met het beheer van technische infrastructuur op afstand. Ook CGI’s 'management framework' maakte indruk. ‘Door het beheer van onze technische apparatuur uit handen te geven, kunnen wij ons volledig richten op ons primaire proces: het leveren van de beste zorg aan onze patiënten,’ zegt Evelyn Lindeman, lid van de Raad van Bestuur bij MST.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-21T09:28:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.