PeopleWare beheert ICT van Aveco de Bondt

Dit artikel delen:
Aveco de Bondt

Ingenieursbedrijf Aveco de Bondt heeft het beheer van de ict-omgeving uitbesteed aan PeopleWare. De vijfjarige overeenkomst omvat het beheer van de gehele ict-infrastructuur, werkplekondersteuning en de ict-servicedesk. Het gaat om circa driehonderd werkplekken die zijn verspreid over locaties in Holten, Breda, Eindhoven en Amersfoort. PeopleWare was al verantwoordelijk voor het ontwerpen en herinrichten van de gehele ict-infrastructuur.

Het ingenieursbedrijf kiest om over te stappen op een virtuele werkplek-oplossing op basis van Citrix-technologie. Medewerkers zijn verspreid over verschillende locaties en werken in toenemende mate op locatie of vanuit huis. Er was daarom behoefte aan een oplossing die de beschikbaarheid van de circa 180 applicaties kon garanderen. Daarnaast biedt deze oplossing kansen om op de lange termijn kosten te besparen op hard- en software.

‘Voor ons is het belangrijk dat er gezamenlijk verantwoordelijkheid wordt gedragen voor onze ict-omgeving’, zegt Janneke Elbert, ict-manager bij Aveco. ‘Ict is teamwork, een goede samenwerking en duidelijke communicatie zijn hierbij cruciaal. In PeopleWare hebben wij een partner gevonden die ons kan voorzien van de juiste oplossingen en met wie ook de samenwerking erg soepel verloopt.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-23T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.