QNH tikt in 2015 bijna vijftig miljoen aan

Dit artikel delen:
Stijging

It-dienstverlener QNH Consulting heeft 2015 afgesloten met een omzet van bijna vijftig miljoen euro. Dit is een stijging van meer dan drie miljoen euro ten opzichte van 2014. De nieuwe strategie van QNH, waarbij het bedrijf zich richt op business analytics, cloud, digital experience, collaboration en enterprise mobility, blijkt succesvol en wordt in 2016 voortgezet.

In 2015 zette QNH in op een verbreding van de dienstverlening bij bestaande klanten. Dit resulteerde in een omzetgroei van 7 procent. Bovendien is de winst ten opzichte van 2014 meer dan verdrievoudigd. Ook het aantal medewerkers is in 2015 toegenomen. Op dit moment zijn er in de vestigingen in België en Nederland 450 werknemers actief. Onlangs is er in Eindhoven nog een nieuwe vestiging geopend. Dit jaar wil het bedrijf het personeelsbestand uitbreiden naar zo’n vijfhonderd man.

QNH Sourcing

QNH kondigde eerder deze maand aan een zusterbedrijf in sourcing te hebben opgezet. Daar waar QNH Consulting zich met name richt op projecten, advisering en beheerdiensten is QNH Sourcing actief als detacheerder. Het onderdeel zet ict’ers – zowel medewerkers QNH als externen uit het netwerk – in bij specifieke trajecten. Deze medewerkers worden ook getraind, opgeleid en (her)gecertificeerd.

Eerder was sourcing een onderdeel van QNH Consulting, maar door de groeiende vraag en kansen in de markt is dit bedrijfsonderdeel nu een zelfstandig label geworden. Marc Loo is directeur van QNH Sourcing. De holding Q24 Beheer bestaat naast QNH Consulting en QNH Sourcing uit FastFlex (broker) en Young Colfield (trainees). Het in 2004 opgerichte QNH heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Eindhoven, Groningen, Maastricht en Hasselt (België).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat een mooie ontwikkelingen QNH! Dit ook nog eens bovenop de nominaties van ComputableAwards 'partnerproject van het jaar' en via Channelweb: 'Trusted advisor of the year'. Keep up the good work!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-29T10:28:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.