XRC services neemt Boys With Brains over

Dit artikel delen:
Overname handen schudden

Ict-dienstverlener XRC services Group uit het Brabantse Nistelrode heeft overeenstemming bereikt over de overname van marketing- en mediabedrijf Boys With Brains. Boys with Brains heeft volgens het Brabantse bedrijf de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare media- en marketingpartner te zijn in de zakelijke markt die aansluit op de behoeftes van XRC services door met slimme marketing meer omzet te realiseren.

Update

Per 1 november 2018 is Boys with Brains weer van XRC services overgenomen en is het als zelfstandig bedrijf verder gegaan.

‘De afgelopen jaren hebben we met ons bedrijf bewezen dat we door onze manier van aanpak een ander benadering van de ict-markt hebben gekozen. Hierdoor kunnen wij juist het verschil maken’, aldus Dave Spijker, ceo XRC services Group.

Digitale online marketing

‘We zetten als bedrijf in op de digitale online marketing kant van de zakenwereld en hebben met de overname van Boys with Brains de laatste missing link kunnen toevoegen aan ons bedrijf.’ XRC services heeft door de overname een eigen mediatak in huis, die het maken van reclamefilms zal vereenvoudigen. ‘We gaan meer ‘vloggen’ en via deze films kenbaar maken wat onze producten en diensten inhouden’, vertelt de ceo. ‘Ook het trainen van klanten zal meer online plaatsvinden. Hierdoor kan de klant zelf bepalen wanneer hij of zij een training volgt. Dat is in de 24-uurseconomie waarin wij ons bevinden een belangrijke verandering’, besluit Spijker.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-05T10:57:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.