ICT Group breidt diensten uit via Nozhup

Dit artikel delen:
MBO handen samenwerking overname

Automatiseerder ICT Group wil de industriële automatiseerder Nozhup overnemen. Dat maakt het beursgenoteerde bedrijf bekend in een handelsbericht. Met de overname van het bedrijf uit Oosterhout wil ICT Group de activiteiten voor de industrie vergroten. Nozhup detacheert industriële software- en systeemingenieurs. Er werken ongeveer negentig mensen.

Het in 2003 opgerichte Nozhup levert op projectbasis personeel voor adviesdiensten, procesbeheer en het ontwerp van machines en apparatuur. Daarnaast ontwerpt en implementeert het bedrijf embedded software voor industriële installaties. Naast de hoofdactiviteiten in de industrie is Nozhup ook actief in de chemische sector en de infrastructuur-branche.

ICT Group, voorheen ICT Automatisering, heeft de ambitie om één van de grootste spelers te worden binnen de industriële automatisering in Nederland. Dat gebeurt zowel via groei van de eigen activiteiten als via overnames. Het bedrijf benadert onder meer de markt voor machinebouw met geavanceerde besturingen en systeem-integratie voor de machine- en apparatenbouw. Het adviseert over betrouwbare en efficiënte productieprocessen in de voedings-, chemische en farmaceutische sector.

Bij ICT Group werken ongeveer zevenhonderd technische ict-specialisten. Het bedrijf bestaat uit ICT Automatisering Nederland, Het Bulgaarse Strypes en Raster. Daarnaast heeft de dienstverlener een belang in InTraffic (50 procent) en BMA (Buro Medische Automatisering) (51 procent). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-12T10:24:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.