Deloitte zet IPsoft in bij consultancy

samenwerking

Automatiseerder IPsoft en consultant Deloitte Consulting gaan samenwerken op het gebied van optimalisatie en schaalbare bedrijfsgroei. De overeenkomst tussen IPsoft en Deloitte borduurt voort op eerdere samenwerking en geeft volgens de twee firma’s antwoord op de groeiende vraag naar automatiseringsoplossingen.

Chetan Dube, ceo van IPsoft: 'Deloitte begrijpt de waarde van onze oplossingen bij de levering van complete, digitale diensten, waarmee klanten in staat zijn om zich te onderscheiden. Door onze technologieën met Deloitte’s kennis over de ondernemingen van hun klanten te combineren, worden de it-activiteiten van die bedrijven vernieuwd.'

Achtergrond

IPsoft automatiseert it- en bedrijfsprocessen voor bedrijven. Het hoofdkantoor van IPsoft staat in New York. De automatiseerder heeft achttien kantoren in vijftien landen wereldwijd, de Nederlandse vestiging bevindt zich in Amsterdam. Deloitte voorziet in audit, consulting, financieel advies, risicomanagement, belasting en aanverwante diensten voor publieke en private opdrachtgevers in meerdere sectoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-22T15:56:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.