Endava koopt Nederlands softwarehuis ISDC

Overname handen schudden

Het Nederlandse softwarebedrijf ISDC gaat op in het Britse it-bedrijf Endava. Hiermee groeit de Britse onderneming wereldwijd uit naar een personeelsbestand van circa 3300 it- professionals. Eddy Vermeire, ceo ISDC: ‘Met Endava bundelen we onze krachten, terwijl onze traditie van het ontwikkelen van software van hoge kwaliteit met focus op de klant blijft bestaan.’

ISDC, opgericht in 1990 en gevestigd in Hilversum, is een softwarebedrijf met passie voor het ontwikkelen van geavanceerde softwareapplicaties om de digitale bedrijfsactiviteiten van zijn klanten te versterken. De Nederlandse onderneming heeft ervaring in het leveren van end-to-end it-rojecten (modernisatie, integratie, migratie) met applicatieontwikkelcentra in Roemenië en Bulgarije. ISDC richt zich voornamelijk op de financiële dienstsector. 

Digitale transformatie

Endava, dat dit jaar vijftien jaar bestaat, is een it-dienstverlener gericht op de financiële sector, verzekeringen, telecommunicatie, media, technologie, detailhandel en de reisbranche die zich focust op digitale transformatie. De Britse onderneming heeft meer dan 3000 medewerkers en vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Amerika en applicatieontwikkelcentra in Roemenië, Servië, Macedonië, Moldavië en Colombia.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-09T11:59:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.