Genomineerde app klaargestoomd voor IPv6

De VBK Transitie App, genomineerd voor de Computable Awards 2016, is aangepast naar IPv6. ‘Indien je app naar een server verwijst, zegt Apple in de iOS-10 versie, dat je IPv6 moet ondersteunen. De meeste servers doen dit nog niet, wij nu dus wel’, aldus Murk Vlietstra, marketing manager bij advocatenkantoor en bedenker van de app Van Benthem & Keulen.

‘We wilden onze app geschikt maken voor iOS-10. Apple geeft dan aan dat je server IPv6 moet ondersteunen. Dit hebben we daarom direct aangepast. We hebben een server nodig omdat mensen via onze app de transitievergoeding bij ontslag kunnen berekenen. In de app krijgen gebruikers, vaak hr-medewerkers, direct een bedrag te zien, maar zonder berekening. Als ze een berekening willen, wordt deze via de server gegenereerd en in een pdf weergegeven. Deze pdf wordt gemaild en vervolgens van de server verwijderd. Voor het gebruik van onze Transitie App is een goed functionerende server dus van levensbelang’, aldus Vlietstra. 

2300 downloads

De app is volgens de marketing manager erg populair onder hr-medewerkers. ‘De app is op 2 juni 2015 live gegaan en we hebben nu zo’n 2300 downloads. Als je er vanuit gaat dat er in Nederland zo’n twintigduizend hr-professionals zijn, heeft zo’n 10 procent dus onze app gedownload'.

Vlietstra kijkt uit naar de uitreiking van de Computable Awards op 1 november aanstaande. ‘We hebben geen grote campagne opgezet om stemmen te werven, maar ik heb er een goed gevoel over. Ook de andere genomineerden vinden onze app een goede innovatie. Ik denk dat we een concrete tool bieden voor de dagelijkse praktijk van een hr-medewerker.’

Stemmen

De VBK Transitie App van advocatenkantoor Van Benthem & Keulen is genomineerd in de categorie ‘ICT-projecten in het MKB’. Je kunt je stem uitbrengen tot 10 oktober 2016. De  app is door marketingbureau Brandwave gebouwd en is via de Appstore en Google Play Store te downloaden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-23T10:53:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.