Infotheek Groep is officieel partner Cisco

samenwerking

It-leverancier Infotheek Groep uit Leiden gaat samenwerken met Cisco. Het bedrijf is nu een officiële partner van de Amerikaanse firma, wereldwijd een van de grootste producenten van netwerkapparatuur, en voegt hiermee het aanbod van Cisco aan zijn portfolio toe.

‘Veel klanten hebben gevraagd om de producten van Cisco aan ons portfolio toe te voegen en we zijn blij dat we dat nu kunnen aanbieden’, aldus Mirjam Roos, cco van Infotheek. ‘Wij hebben in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in kennis omtrent netwerken, Wi-Fi en infrastructuuroplossingen. De samenwerking met de Amerikanen sluit hierbij aan.’

Refurbished aanbod

Infotheek biedt naast de verkoop van nieuwe hardware, ook producten uit het ‘Cisco Refresh’ programma aan. Roos: ‘Via het Cisco Refresh programma kunnen we producten aanbieden die een generatie ouder zijn, nog steeds goed functioneren, en onder Cisco’s Smartnet support programma kunnen worden ondergebracht.’

De it-leverancier levert in Europa gebruikte hardware en software en is in Nederland ook leverancier van nieuwe hardware en software. Het Leidse bedrijf beschikt naar eigen zeggen over het grootste refurbish centrum van Europa. Infotheek is in 1991 opgericht in Nederland. Naast kantoren in Nederland en België beschikt de leverancier over vestigingen in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden, Italië, Bulgarije, Polen en Litouwen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-06T10:43:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.