Expertum en Logos Consulting fuseren

puzzel

Het SAP-consultancybedrijf Expertum gaat fuseren met Logos Consulting. Beide Belgische bedrijven willen samen een grotere rol spelen in de nieuwe digitale economie en binnen het SAP-ecosysteem.

De afgelopen jaren hebben de bedrijven al veel samengewerkt in diverse projecten. Ook zijn ze naar eigen zeggen pioniers op het gebied van SAP Hana-migraties en implementaties. Waar Expertum bekend staat om de functionele en businessexpertise in verschillende domeinen, is Logos Consulting met name bekend om zijn SAP-kennis van techniek en architectuur. Ceo van Logos Bert Vanstechelman wordt partner in Expertum.

Nederland

Expertum heeft twee kantoren in België en vestigingen in Nederland - sinds 2015 - en Slovenië. Op het Nederlandse kantoor werken zo’n vijftien mensen. Volgens de directie van Expertum Nederland, Sjoerd van Middelkoop en Reninca van der Linden, is de fusie met Logos een welkome toevoeging. ‘We kunnen nu 24/7 support bieden en hebben vooral nog meer specifieke kennis van SAP-Hana . Dat versterkt onze positie.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-28T11:59:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.