Afas Software verlengt sponsorschap Circustheater

Vierde sponsordeal voor softwareleverancier in 2016

De Nederlandse softwareleverancier Afas Software uit Leusden blijft drie jaar langer verbonden als hoofdsponsor aan het Circustheater in Scheveningen. Eerder werd het contract met voetbalclub AZ met zes jaar verlengd, was het bedrijf hoofdsponsor van Inspiration360 in de Ziggo Dome en maakte de leverancier bekend dat de Heineken Music Hal per 1 januari wordt omgedoopt tot Afas Live.

De samenwerking tussen Afas Software en Stage Entertainment Nederland, het moederbedrijf van het Scheveningse Circustheater, startte in 2011. Vandaag maken Bas van der Veldt, ceo van Afas Software, en Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland, bekend dat het partnership opnieuw wordt verlengd met drie jaar. ‘De samenwerking met het Afas Circustheater is de afgelopen jaren erg succesvol gebleken, verklaart ceo Bas van der Veldt. ‘Theater heeft bij ons een vlucht genomen toen we in 2006 een eigen theater bouwden in ons pand in Leusden. Als softwarebedrijf leveren wij geen tastbaar product, dus we moeten iets extra’s doen om onze klanten te raken.’

Het Nederlandse familiebedrijf Afas Software ontwikkelt bedrijfssoftware voor bedrijven en organisaties in verschillende branches. Over de eerste zes maanden van 2016 heeft de softwareleverancier en ict-dienstverlener bijna 51 miljoen euro omzet geboekt. Afas Software heeft het eerste halfjaar van 2016 afgesloten met een omzet van 50.750.000 euro. Dit betekent ten opzichte van dezelfde periode in 2015 een omzetstijging van 16 procent. Daarmee zal naar verwachting aan het eind van het jaar voor het eerst de grens van honderd miljoen bereikt en overschreden worden.

Afas software verlengt sponsorschap Circustheater

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-21T11:40:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.