Managed hosting door True

Fieber neemt klantenbestand Darico ICT over

 

Ict-dienstverlener Fieber uit Joure neemt de klanten over van de dienstverleningstak van Darico ICT uit Zwaag. Het gaat om services rondom internetverbindingen, telefoniediensten en werkplekbeheer. Darico ICT stoot die poot af om zich specifiek toe te leggen op de levering en het aansluiten van ict-infrastructuren (onder meer glasvezel en adsl) bij zakelijke klanten.

Van de overeenkomst zijn geen financiële details bekendgemaakt. Ook wil Fieber geen namen noemen van klanten die het overneemt. 'Dat kan ik niet doen omdat dat niet met hen is overlegd', meldt een woordvoerder aan Computable. Ze laat wel weten dat het gaat om een aantal grote klanten verspreid over Nederland.

Fieber is gespecialiseerd in ict-diensten voor het mkb. Het gaat om internet-, telefonie- en clouddiensten. Het adviseert mkb-bedrijven die zonder veel ict-kennis binnen de eigen organisatie voordelen willen halen uit een flexibele ict-infrastructuur.

Fieber is een snelgroeiend bedrijf dat in 2016 is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. Dat is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 25 mensen en heeft vestigingen in Joure en Amstelveen. Het werkt samen met partners voor klanten verspreid over heel Nederland. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6024581). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×