USoft behaalt ISAE 3402-certificering

Certificaat

USoft uit Naarden heeft een ISAE 3402-certificering op zak. Met deze certificering toont het softwarebedrijf uit Naarden aan dat zijn processen voldoen aan internationaal geldende beveiligings- en kwaliteitseisen. USoft levert oplossingen op het gebied van business process management (bpm), biometrische authenticatie en GDPR.

ISAE 3402 (International Standard on Assurance Engagements, no. 3402) is de opvolger van de standaard SAS70. Het is een wereldwijd geaccepteerde standaard die aangeeft dat een organisatie die taken voor derden uitvoert, dat op een goede en gecontroleerde wijze doet. In het geval van USoft biedt de ISAE 3402-certificering inzicht in hoe het bedrijf zijn processen beheerst, omgaat met risicomanagement en de informatiebeveiliging regelt en welke maatregelen zijn genomen om fraude te voorkomen.

Volgens operationeel directeur Pieter Roemer van USoft biedt het certificaat klanten en potentiële klanten inzicht in de kwaliteit en beveiliging van softwareoplossingen zoals Smart PIA, realtime-besluitvormingssoftware en het authenticatieplatform.

'Als serviceorganisatie onderkennen we het belang van de interne beheersingsmaatregelen die wij in het kader van onze dienstverlening hebben opgezet, geïmplementeerd, en vervolgens uitvoeren.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-17T11:09:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.