Managed hosting door True

Zyxel start ZAP-partnerprogramma

Dit artikel delen:
Update

Netwerk- en communicatieleverancier Zyxel verbetert zijn partnerprogramma voor value added resellers. Het programma met de naam Zyxel Ally Programme (ZAP) biedt naar eigen zeggen ‘de tools en ondersteuning om de netwerk-business te laten groeien in een competitieve markt’. Zyxel biedt daarvoor diverse ondersteuning.

Het ZAP-programma is opgebouwd uit drie levels: ally, silver en gold. Partners krijgen toegang tot marketingmaterialen, verkoop cheat sheets en technische datasheets. Daarnaast krijgen zij voorrang bij training, evenementen en webinars. Tot slot zegt Zyxel dat resellers tot 12 procent korting ontvangen op producten en tot 30 procent korting krijgen voor productdemos.

Zyxel Communications is in 1989 opgericht en heeft wereldwijd vijftienhonderd medewerkers in dienst. Het levert WiFi- en ip-oplossingen voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Taiwan. De Benelux-vestiging is gevestigd in Hoofddorp. Distributeurs in deze regio zijn Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Deltalink.

Microsites

Sinds oktober 2017 biedt het bedrijf gratis microsites aan zijn resellers. Die microsites worden via drie stappen geïntegreerd in de bedrijfswebsite of Facebook-pagina van de wederverkoper. Ook werd in 2017 versterking aangetrokken om het it-kanaal in de Benelux uit te breiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-02T11:12:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.