Intermax krijgt helft Bizway in handen

Dit artikel delen:
samenwerking

De Nederlandse Intermax Group verkrijgt de helft van Bizway, specialist in hosting en systeembeheer. Beide bedrijven benadrukken dat het gaat om een gelijkwaardig partnerschap.

‘Samenwerken is een must in deze markt’, vertelt Bart Lageweg, eigenaar van Bizway. ‘Als kleinere partij kun je alleen overleven met een partner waar je je prettig bij voelt. Die partner hebben we in Intermax gevonden. We zetten deze stap zodat we onze kennis kunnen verbreden en vergroten.’ De leiding over Bizway blijft in handen van Lageweg. Ook de vestiging in Bodegraven blijft bestaan.

Bizway is specialist in hosting en systeembeheer. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen 450 eigen servers in Amsterdam met een directe glaskoppeling naar het eigen rack in Diemen. Het bedrijf heeft onder andere Veenman en Peak IT als klant.  

De Intermax Group is opgericht in 1994 en bestaat uit Intermax Cloudsourcing, Bizway, Guardian360 en NFIR. Samen beheren ze cloudinfrastructuren en securitydiensten. In totaal werken er ruim honderd mensen bij het bedrijf.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-14T10:31:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.