Managed hosting door True

Unit4 vindt partner in Humanitarian Software

Dit artikel delen:

Leverancier van erp- en bedrijfssoftware, Unit4, breidt door samenwerking met het Amerikaanse Humanitarian Software zijn aanbod voor non-profitorganisaties wereldwijd uit met gespecialiseerde supply chain-software.

De modulaire, schaalbare oplossing humanitarian enterprise logistics manager (helm), die non-profitorganisaties helpt om zowel gekochte als gedoneerde voorraden te beheren, ondersteunt volgens Humanitarian Software de opslag- en distributiebehoeften van deze organisaties, het verwerken van geplande en niet-geplande schenkingen in natura, reverse logistics en het traceren van batches, met name voor geneesmiddelen en farmaceutische producten. De software zou dan ook speciaal zijn ontworpen voor de behoeften en uitdagingen van supply chain management voor giften in natura, humanitaire hulp en rampbestrijding.

Op maat gemaakte oplossing

‘Humanitaire hulporganisaties en rampenbestrijdingsorganisaties hebben doorgaans een aantal bedrijfsmodellen en uitdagingen die niet goed worden gedekt door traditionele software voor het beheer van de supply chain. Gecombineerd met onze expertise en erp-oplossing voor de industrie, bieden we deze organisaties een complete op maat gemaakte oplossing, die hen de toegevoegde waarde biedt die ze nodig hebben in hun strategische processen’, vertelt Henk Jan Onstwedder, global head of Not-for-Profit bij Unit4.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-31T14:59:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.