True breidt directie uit met operationele post

Werner Dekkers (ex-Fox IT) moet organisatie wendbaarder maken

Dit artikel delen:

Werner Dekkers

Managed hosting-leverancier True heeft een operationeel directeur aangesteld in de persoon van Werner Dekkers. Hij is verantwoordelijk voor alle organisatorische en operationele zaken om de managed hostingformule van het Amsterdamse bedrijf verder door te ontwikkelen. Dekkers komt bij forensisch it-beveiliger Fox-IT vandaan.

Dekkers begon zijn carrière bij telecomprovider Versatel in 2000 als operations manager. Vanaf 2006 werkte hij in diverse managementfuncties voor telecomprovider Tele2. In zijn laatste functie bij Fox-IT assisteerde hij het managementteam van de tak Managed Security Services. Van de nieuwe directeur wordt verwacht dat hij de operationele ervaring die hij opdeed bij zijn vorige werkgevers gebruikt om een dagelijkse operatie neer te zetten die wendbaarder wordt en sneller nieuwe technologie weet te integreren, aldus True in een persverklaring.

De nieuwe operationeel directeur neemt een deel van het takenpakket over van algemeen directeur en mede-oprichter Jan-Paul van Burgsteden over. Die gaat meer tijd besteden aan de innovatie binnen True, en de dienstenontwikkeling binnen de groep waar True toe behoort: Broad Horizon. Naast Van Burgsteden maakt Olaf van Veen als commercieel directeur deel uit van het directieteam van True.

Uitgebreidere dienstverlening

Vorig jaar juli gingen webhoster True en de digitale werkplekspecialisten Multrix en Open for Support - eveneens onderdelen van Broad Horizon - samen verder onder de merknaam True. Daardoor ontstond er een bedrijf dat organisaties helpt grip te krijgen op zowel de web- als digitale werkplekomgevingen. True heeft circa 150 specialisten in dienst, met vestigingen in Amsterdam en Maastricht.

De hostingprovider biedt een managed services-model waarbij onder andere de benodigde systeembeheer- & security-expertise continu georganiseerd wordt voor missiekritische omgevingen van opdrachtgevers. Die komen onder meer uit de productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de grafische sector, de zorg, non-profit en financiële dienstverlening.

Daarnaast biedt True oplossingen om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met zijn weboplossingen onder meer op e-handelsbedrijven, online media, webapplicaties en digital- & media-agentschappen. Het bedrijf host bijvoorbeeld de websites van Computable en Channelweb.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-05T11:54:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.