Centric verlengt contracten met Sanquin en Bruna

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

Bloedbank Sanquin heeft zijn it-outsourcingcontract met Centric met drie jaar verlengd. De it-dienstverlener krijgt er het datacenterdeel bij, dat voorheen de verantwoordelijkheid van BT was. Ook kioskketen Bruna verlengde de samenwerking met de Goudse automatiseerder, maar dan voor de diensten op locatie (field services).

Centric beheert sinds 2014 voor Sanquin de omgeving van de kantoorautomatisering en het technisch beheer van de applicatieomgeving, en verzorgt het werkplekbeheer op locatie. Nu komt daar ook de it-infrastructuur voor het datacenter bij. Voorheen was dit belegd bij Centrics onderaannemer BT Nederland, die overigens een gedeelte van de dienstverlening aan Sanquin blijft voortzetten.

De bloedbank wil meer standaardisatie en ketenregie in zijn it-processen en verwacht dit te realiseren door het it-beheer bij één hoofdaannemer te beleggen.

Bruna

Centric wist ook het contract voor field services met Bruna te verlengen, eveneens met drie jaar. De automatiseerder handelt daardoor in ieder geval tot 2022 de hardwarestoringen in de Bruna-winkels af en levert installatiediensten in nieuwe en bestaande vestigingen, zoals bij het nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam (voorheen Houten).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-27T11:59:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.