OpenSolaris-project officieel van start

Dit artikel delen:

Het door Sun Microsystems geïnitieerde OpenSolaris-project is van start gegaan. Community manager Jim Grisanzio roept ontwikkelaars op om actief aan het project bij te dragen. Op de website is de broncode te vinden een code-browser, ontwikkelhulpmiddelen, documentatie, maillijsten en meer.

Ontwikkelaars kunnen op meerdere manieren hun bijdrage leveren aan het project. Bijvoorbeeld door het testen van code, het aandragen van oplossingen voor bugs en het voorstellen van verbeteringen (rfe - request for enhancement). Het is ook mogelijk om de technische discussies te volgen van Solaris-ontwikkelaars en de -gemeenschap over het lange termijn co-ontwikkelmodel.

Grisanzio laat weten dat het OpenSolaris-project een plek moet worden waar ontwikkelaars direct met ontwikkelaars kunnen communiceren. “Maar dit is slechts de eerste stap in het proces. Dit is een gemeenschap die samenwerking en kwaliteit serieus neemt.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-20T11:21:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.