Deense One.com lijft Hostnet in

Dit artikel delen:
Partners handen

De Deense One.com Group heeft de Nederlandse hosting provider Hostnet overgenomen. De bundeling van krachten is bedoeld op de positie van Hostnet, die onder eigen naam blijft opereren, in de Benelux te versterken. De wereldwijd opererende durfkapitalist Cinven heeft sinds februari 2019 een meerderheidsaandeel in One.com.

Het Amsterdamse Hostnet, dat ongeveer 130 mensen in dienst heeft, is in 1999 begonnen op een zolderkamer en uitgegroeid tot een van de grotere hostingbedrijven in Nederland, vooral dankzij zij de 24*7 servicedienst. De onderneming beheert 810.000 domeinnamen en 85.000 websites voor meer dan 210.000 klanten.

David Dijkstra, financieel directeur van Hostnet, meldt dat er behoefte was aan een sterke partner vanwege de groeiambities. Dit is gevonden in One.com, die in 2002 is opgericht in Denemarken door Jacob Jensen. De One.com Group heeft inmiddels meer dan 300 medewerkers, 1.000.000 klanten en 1.500.000 contracten, verdeeld over meerdere landen. De onderneming heeft een gezonde en sterke financiële positie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-30T15:19:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.