Cordys richt applicatiedochter op

Dit artikel delen:

Cordys brengt zijn applicatieacitiviteiten onder in een nieuw dochterbedrijf, bizzApps. Het gaat om de activiteiten rondom de Quality Manager- en Kanban Managerapplicaties.

Het nieuwe bedrijf gaat zich richten op het bouwen van service oriented business-applicaties die zijn gebaseerd op het Cordys Business Collaboration Platform. Als strategische alliantie blijft bizzApps nauw betrokken bij de Cordys-technologie.

Henk de Ruiter, executive vice president van Cordys: “Doordat bizzApps is opgericht met voormalige Cordys-experts op het gebied van kwaliteitsmanagement en –fabricage, zullen bestaande klanten nog steeds met dezelfde mensen te maken krijgen. Daarbij waarborgen we een zo transparant mogelijke overgang.”

Deepak Kini wordt president van bizzApps. Het bedrijf is net als Cordys gevestigd in Putten. Het nieuwe dochterbedrijf zal zich voornamelijk concentreren op oplossingen voor de industrie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Weer een nieuwe loot aan de Baan boom. Een korte zoekactie bij de Kamer van Koophandel laat zien dat er alleen al aan de Vanenburgerallee 13 in Putten dertig BV's en stichtingen zijn gevestigd. Eentje meer maakt niet uit maar of het de transparantie ten goede komt?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-28T11:17:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.