Hallo verwelkomt twee nieuwe onderdelen

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Hallo pleegt twee nieuwe overnames: it-beheerder Successfully en telecomdienstverlener Unet Groningen. Het bedrijf uit Alkmaar lijfde afgelopen juni al Digisource in en wil via de acquisities uitgroeien tot een landelijke ict-speler voor het midden- en kleinbedrijf.

Successfully, opgericht in 2002 door Martijn de Koning, heeft kantoren in Haarlem en op Aruba, Bonaire en Curaçao. Het bedrijf is gespecialiseerd in Microsoft Azure, Office 365 en Windows Virtual Desktop (WVD). Successfully was al partner van Hallo; oprichter De Koning noemt de overname 'een stap voorwaarts, met meer doorgroeimogelijkheden voor onze mensen en een breder palet aan diensten voor onze klanten.'

Unet Groningen biedt breedbandoplossingen en communicatiediensten voor het midden- en kleinbedrijf in Noord- Nederland. Het was onderdeel van glasvezel- en datacenteraanbieder Eurofiber, binnengekomen na de overname van Unet in 2013. Eurofiber werkte als samen met Hallo, om eindgebruikers van ict-diensten te voorzien. Nu hevelt de glasvezelboer dus zijn eigen dienstentak in het noorden van het land over aan Hallo.

Bij Hallo werken ruim 125 man. Naast het hoofdkantoor in Alkmaar zijn er kantoren in Brabant, Friesland, Flevoland, Noord- en Zuid-Holland en Groningen. Directeur is Barry Wissink.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-22T10:20:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.