Longhorn béta-programma gaat van start

Dit artikel delen:

Het béta-programma voor de volgende generatie Windows, codenaam Longhorn, is begonnen. Inmiddels zijn de eerste screenshots van de proefversie al online opgedoken.

Microsoft verstrekt uitnodigingen voor de nieuwe béta aan testers en mensen die zich hebben ingeschreven tijdens de WinHEC-conferentie die in maart plaatsvond te Seattle. De software zelf is nog niet te downloaden (voor de geregistreerde gebruikers), maar wordt later deze maand verwacht.

 

Een openbare béta moet later deze zomer beginnen. Daarbij kan elke geïnteresseerde zich storten op de proefversie. Overigens schijnen de nu uitgegeven uitnodigingen gekoppeld te zijn aan unieke, persoonlijke codes voor gebruik van de béta.

 

Eerdere proefversies waren - onbedoeld door Microsoft - ruim gedistribueerd via het Internet. Microsoft heeft ook geprobeerde online-publicatie van screenshots van die uitgelekte versies te verbieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als je in de tekst beweert dat er screenshots op het internet opgedoken zijn, dan ben je het de lezer verschuldigd enkele links naar de screenshots in kwestie te plaatsen.

"Microsoft heeft ook geprobeerde online-publicatie van screenshots van die uitgelekte versies te verbieden."

K zal de volgende keer het hele aritkel lezen voordat ik reageer. ;)

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-07-11T11:07:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.