Becs IT Services versterkt zich weer in het Limburgse

Dit artikel delen:

Na begin vorig jaar al Timmermans IT uit Roermond te hebben gekocht, pikt Becs IT Services nu Kneepkens ICT Services uit Weert op. Zelf heeft de ict-dienstverlener voor het Limburgse midden- en kleinbedrijf, vestigingen in Weert en Maastricht-Airport.

Becs is de afgelopen jaren gegroeid naar een bedrijf met een veertigtal personeelsleden, een grootte die nodig is om klanten uit het mkb te kunnen blijven bedienen. Die groei is de stap die oprichter Ruud Kneepkens ook met zijn bedrijf moest maken. Door nu op te gaan in Becs IT Services kunnen de klanten van Kneepkens ICT Services gegarandeerd blijven van hoogwaardige ict-dienstverlening.

Godain Weerts, directeur en grootaandeelhouder van Becs IT Services, zegt 'te willen blijven opschalen om de markt vóór te blijven en onze dienstverlening op het peil te houden dat de klanten van ons mogen verwachten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-22T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.