Multibel verbetert nachtrust van it-beheerders Saab

Dit artikel delen:

Saab Technologies zet het alarmeringssysteem van Multibel uit Den Bosch in voor de activiteiten van de supportdesk en it-systeembewaking. Het moet voorkomen dat de achterwacht 's nachts onnodig wordt gealarmeerd, zoals bij de oude oplossing wel gebeurde.

Saab Technologies is onderdeel van het Zweedse Saab-concern en levert geïntegreerde radar-, volg- en alarmeringssystemen voor havens en vliegvelden. In Nederland bevindt zich een vestiging in Apeldoorn. Op de it-afdeling krijgt de wachtdienst van de supportdesk per week 's nachts drie tot vier meldingen. Alleen, in de oude situatie werd daarbij de achterwacht eveneens gealarmeerd, waarmee dus twee personen wakker werden gemaakt. Het technologieconcern heeft deze 'nachtbraker' nu vervangen door het alarmeringssysteem van Multibel waarbij de nachtrust van achterwacht niet onnodig wordt verstoord.

Saab Technologies gebruikt Multibel tevens in de serverruimtes om de temperatuur te bewaken. Mocht die oplopen, dan stuurt het systeem door middel van een api-koppeling automatisch een alarmering naar de applicatiebeheerders.  

Het bedrijf zet het alarmeringssysteem van Multibel op termijn ook in bij de bedrijfshulpverlening, zodra werken op kantoor weer de norm wordt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-10T11:15:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.