Argeweb gaat op in Yourhosting

Dit artikel delen:

Webhoster Argeweb stapt onder de paraplu van Yourhosting. Eind dit jaar moet deze operatie zijn afgerond, waarna de naam Argeweb van de markt verdwijnt. Beide bedrijven zijn onderdeel van de groep Total Webhosting Solutions (TWS) van Strikwerda Investments. Argeweb was een aantal jaren onderdeel van KPN maar die verkocht het bedrijf na vijf jaar in 2019 aan TWS.

Strikwerda Investments bouwt met TWS een webhostingportfolio op in Nederland en Spanje, en kocht naast Yourhosting in 2018 nog meer op. Het lijkt er op dat dit het Nederlandse vlaggenschip van TWS wordt als het gaat om webhosting en clouddiensten. Eerder deze maand werd bekend dat het Noord-Nederlandse Vevida, in 2020 door TWS gekocht, in Yourhosting opgaat. Nu is het kennelijk de beurt aan Argeweb uit Maassluis.

Argeweb, dat domein- & webhostingdiensten levert, zegt in een verklaring dat door het bij elkaar brengen van specialisten, technologie en gezamenlijke kennis van beide bedrijven de dienstverlening aan zijn klanten 'eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder' wordt. Yourhosting claimt zo'n tweehonderdduizend bedrijven en particulieren te bedienen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-31T12:00:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.