Techone evenaart met Mc-Data aantal overnames in 2020

De Rotterdamse it-groep Techone heeft Mc-Data uit Hellevoetsluis overgenomen, een ict-dienstverlener op het gebied van internet, telefonie en cloud. Het betekent de negende acquisitie dit jaar, een evenaring van het aantal deals in geheel 2020.

Mc-Data is opgericht in 1992. Het bedrijf biedt diensten en producten aan rond werkplekken, servers, cloud- en domeindiensten, glasvezel en 4G.

Coert Coomans, baas van Techone noemt Mc-Data een bedrijf 'waar betrouwbaarheid, integriteit en het streven naar een langdurige relatie centraal staat. Dit is belangrijk in deze branche, aangezien ict voor steeds meer bedrijven het hart van de organisatie vormt.' Volgens Coomans vormt Mc-Data een mooie aanvulling op de snelgroeiende portefeuille van Techone in de sectoren managed it, telefonie en beveiliging.

Veelvraat

Afgelopen juni nam Techone nog twee bedrijven over: Yourtelecom, een aanbieder uit Veenendaal van telecommunicatie-oplossingen, en ITSD uit Purmerend, een leverancier van ict-producten en diensten. Beide bedrijven richten zich op het mkb.

'Veelvraat' Techone kocht eerder dit jaar ook al De Krachtcentrale, Compx, 12Connect, Lancom,  Qweb en Scaldis. De acquisitieteller staat daarmee na negen maanden in 2021 op negen, evenveel als in geheel 2020.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-09T11:42:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.