SCO: consultant onderzocht alleen letterlijk kopiëren

Dit artikel delen:

SCO stelt dat het onderzoek van een externe consultant naar 'besmetting' van Linux met Unix-technologie alleen letterlijk gekopieerde code betrof. De vorige week naar buiten gekomen interne SCO-mail zou Linux dus niet vrijwaren van auteursrechtenschending, claimt de Unix-erfgenaam.

SCO reageert op de ophef die is ontstaan sinds de interne e-mail openbaar is geworden via de rechtbank. Het bedrijf heeft IBM aangeklaagd voor het overhevelen van Unix-technologie en -code, waar SCO het eigendom van en rechten op claimt.

 

De aanklager heeft in of voor 2002 een externe consultant ingehuurd om de Linux-code door te spitten. Dat heeft uiteindelijk niets opgeleverd, zo blijkt uit interne SCO-mail.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Er staan eigenlijk twee interne SCO berichten. De 1 dat er niets gevonden is en de andere dat er wel degelijk overeenkomsten gevonden zijn. Het blijft dus koffiedik kijken bij dit soort nieuwsberichten Er staan eigenlijk twee interne SCO berichten.
De 1 dat er niets gevonden is en de andere dat er wel degelijk overeenkomsten gevonden zijn. Het blijft dus koffiedik kijken bij dit soort nieuwsberichten

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-07-18T10:24:00.000Z Jasper Bakker