True benoemd tot Azure Specialist voor isv's

Dit artikel delen:
expertise specialist

True is benoemd tot Microsoft Azure Specialist voor softwareleveranciers (isv's). Drie Nederlandse partners van Microsoft, waaronder nu ook het Amsterdamse True, mogen deze ‘titel’ voeren. Wereldwijd zijn er 35 van dergelijk erkende experts.

Samen met Microsoft zorgen de specialisten ervoor dat softwareontwikkelaars en saas-leveranciers soepel met Azure Cloud aan de slag kunnen. Ook kunnen ze meer uit het platform halen.

True beschikt over bewezen technische expertise en ervaring met het platform, een van de eisen voor de benoeming. De Amsterdamse it-dienstverlener staat deze bedrijven bij met hun migratie naar Azure Cloud. Daarnaast helpt True met het ontwerpen, inrichten, managen en volledig beheren van Azure Cloud. Ook met doorontwikkeling op dit platform is de nodige expertise opgedaan. 

True werkt al jarenlang met Azure Cloud voor managed hosting. Nederland behoort tot de weinige landen waar Microsoft Azure ver voorligt op Amazon Web Services. Dat komt niet in de laatste plaats door het sterke netwerk van partners dat Microsoft hier heeft opgebouwd. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-17T10:32:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.