Interstellar neemt Datamex Automatisering over

Dit artikel delen:

Interstellar, een bundeling van merendeels Brabantse Microsoft-partners, neemt Datamex Automatisering uit Breda over. Deze aanbieder van beheerde diensten gaat nauw samenwerken met streekgenoot DataByte uit Steenbergen, eveneens onderdeel van Interstellar.

Met de acquisitie versterkt de Interstellar-groep zijn positie in Zuid-Nederland. Interstellar waarachter het Twentse Quadrum Capital zit, heeft inmiddels meer dan 650 medewerkers en een omzet van ruim 140 miljoen euro. 

Net zoals de andere overgenomen mkb-bedrijven blijft Datamex met zijn veertig medewerkers zelfstandig opereren. Het managementteam staat onder leiding van directeur Jazdan Tabe. Het bedrijf behoudt zijn eigen visie en strategie. Rik Peters, de huidige eigenaar die het bedrijf in 2011 overnam van zijn vader, treedt met de overname af. 

Van oudsher combineert Datamex erp- en managed services-activiteiten. De Business Central ERP-activiteiten waren eerder dit jaar al ondergebracht bij het Belgische iFacto Business Solutions.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-20T15:12:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.