Microsoft controleert strenger op 'echtheid' XP

Dit artikel delen:

Microsoft gaat vanaf volgende week strenger controleren of gebruikers van Windows XP over een legale versie van het besturingssysteem beschikken.

Alleen dan kan een gebruiker add-ons of nieuwe versies van een component van Windows XP downloaden. Microsoft maakt een uitzondering voor patches die met beveiliging te maken hebben. Die blijven beschikbaar voor handmatige of automatische downloads.

 

De validering van Windows XP geldt voor het gebruik van Microsoft Update en Windows Update, die boodschappen versturen als er een nieuwe patch beschikbaar is.

Deze stap van Microsoft maakt onderdeel uit van het ‘Genuine Windows’-programma, waarmee de softwareproducent het aantal betalende gebruikers van zijn software tracht te verhogen. Het bedrijf schat dat ruwweg een derde van de wereldwijd gebruikte Windows-versies illegaal is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Toepaselijke naam :René Rippen

Lang leve "Linux" Deze is stukken goedkoper en je hebt er verschillenden van,zoals SUSE,Redhad En dan heb je nog de goeie gratis versies Linux zelf,Ubuntu en dan heb je er nog een paar,Alleen de ellende is:@home wil hem niet compatible maken met hun internet verbinding en ik heb zelf op mijn pc op 1 partitiie xp home te staan en op mijn andere partitie ubuntu en ik moet zeggen voor een prijs van dik 100 euro is XP eigenlijk helemaal niks ter vergelijking met linux!die OS is 100000000 keer beter dan microsoft

IN de inleiding staat :
Toepaselijke... ipv toepasselijke.
Groet
Kees

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-07-26T09:58:00.000Z René Rippen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.