Microsoft brengt Windows 2000-patch opnieuw uit

Dit artikel delen:

Microsoft zal een nieuwe, verbeterde versie uitbrengen van het meest recente patchpakket voor Windows 2000. Het gaat om Update Rollup 1 voor SP4 (Service Pack 4) voor het oudere besturingssysteem. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe patch uitkomt.

De reden voor het opnieuw uitbrengen is dat meerdere gebruikers in de problemen komen door de patch. De opwaardering voor SP4 kwam eind juni uit en is sindsdien enkele miljoenen keer gedownload. Microsoft-directeur Peter Houston erkent dat er problemen zijn, maar stelt dat dit slechts enkele van de miljoenen gebruikers betreft.

 

De problemen betreffen verbindingen met servers die Citrix' terminal-software draaien. Ook zijn er kuren in combinatie met beveiligingssoftware van derden, zoals de antivirusprogrammatuur van Sophos en de firewall van Internet Security Systems. Daarnaast ondervinden enkele van Microsofts eigen producten, waaronder mailserver Exchange, problemen. De leverancier geeft op zijn website tekst en uitleg.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Geachte mevrouw/heer,

Als ik me niet vergis is deze patch al enkele weken beschikbaar op de Microsoft site. De naam van de patch is Windows2000-KB891861-x86-ENU.EXE.

M.v.g.
ir. Leendert J.J. Pengel

eh ja, maar Microsoft gaat deze patch OPNIEUW uitbrengen (zoals kop en artikel uitleggen), dus dan is ie eerder al uit ja, klopt

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-08-09T13:06:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.