Instapuitvoering Windows Antispyware blijft gratis

Dit artikel delen:

Vorige week leek het erop alsof een werknemer van Microsoft uit had laten lekken dat de eindversie van Windows AntiSpyware niet meer gratis zou zijn maar geïntegreerd zou worden in de betaaldienst Windows OneCare. Dit bleek niet waar te zijn.

Wat wel klopt is dat de Enterprise-versie van Windows AntiSpyware tegen een prijs zal worden aangeboden aan het bedrijfsleven en dat de technologie gebruikt wordt in OneCare, maar Microsoft blijft het programma gratis aanbieden aan privé-gebruikers.

Microsoft-ontwikkelaar Steve Dodson schrijft in zijn weblog: “Gebruikers die hun Windows valideren door middel van Windows Genuine Advantage kunnen de bètaversie van AntiSpyware gratis downloaden maar ook de eindversie wanneer die wordt uitgebracht. Dit beleid is onveranderd sinds Bill Gates het aankondigde tijdens de RSA conferentie in februari.”

Gebruikers die meer beveiligingsdiensten willen, zoals computer-backups, kunnen een betaald abonnement nemen op Windows OneCare Live.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-08-15T10:28:00.000Z Redactie Computable/PCM
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.