Technologiecentrum Atos klaar voor Olympische Spelen

Dit artikel delen:

Het Main Technology Center van Atos Origin is volledig klaar en operationeel voor de Olympische Spelen die komend jaar in Turijn plaatsvinden.

Alle belangrijke technologische testen zijn met succes afgerond, aldus Atos in een persverklaring. Er staan nog wel een aantal intensieve testen op het programma tot het begin van de Winterspelen op 10 februari 2006.

 

Atos Origin is de wereldwijde it-partner voor de Spelen in Turijn en is met een it-team verantwoordelijk voor het beheer van de volledige it-infrastructuur en -systemen in alle 28 wedstrijd- en niet-wedstrijdgebonden locaties. Dit gebeurt vanuit het zenuwcentrum, het Main Technology Center.

 

Het it-team telt 250 professionals en bestaat uit een brede samenstelling van hooggekwalificeerde medewerkers, onder wie deskundigen op het gebied van sport en beveiliging, systeemintegrators, ontwikkelaars, database administrators (Oracle en SQL) en systeemarchitecten.

 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-10-07T10:07:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.